مخفی کردن پست های اینستا بدون حذف کردن

شبکه های اجتماعی

اینستاگرام اکنون به یکی از پلتفرم‌های رسانه اجتماعی مورد علاقه همه تبدیل شده است.

این برنامه از زمان راه اندازی خود محبوبیت زیادی را پیدا کرد. در اکتبر ۲۰۲۱، هند در صدر فهرست کشور‌هایی بود که بیشترین کاربر اینستاگرام را دارد.

اضافه شدن ویژگی‌های بیشتر به افزایش محبوبیت این برنامه منجر شد.

همانطور که می‌دانید، اینستاگرام به کاربران خود اجازه می‌دهد تا ویدیو‌های کوتاه، پخش زنده و تماس ویدیویی داشته باشند و همچنین بتوانند تصاویری ارسال کنند.

برخی از ویژگی‌های داخلی در اینستاگرام وجود دارد که به ما کمک زیادی می‌کند. این ویژگی‌های شامل حذف پیام‌های ارسالی، محدود کردن استوری‌ها برای افراد خاص و اشتراک گذاری استوری‌ها می‌شود.

در اینجا قصد داریم یکی از ویژگی‌های کاربردی این برنامه را به شما معرفی کنیم که به شما اجازه می‌دهد بدون حذف پست‌های خود آن‌ها را از دسترس دیگران خارج و پنهان کنید.

برای دیدن ادامه مطالب با برندتیک همراه باشید…


مخفی کردن پست های اینستا بدون حذف کردن

گاهی اوقات ممکن است نخواهید هیچ یک از پست‌های خاص خود را به دنبال کننده های خود نشان دهید، در این صورت این ویژگی به شما کمک می‌کند. در اینجا راهنمای مرحله به مرحله نحوه مخفی کردن یا آرشیو پست اینستاگرام آورده شده است.

  • مرحله ۱: حساب اینستاگرام خود را در تلفن هوشمند خود باز کنید و به صفحه پروفایل خود بروید.
  • مرحله ۲: اکنون هر پستی را که می‌خواهید از دنبال کننده خود مخفی کنید، انتخاب کنید.
  • مرحله ۳: روی سه نقطه‌ای که در گوشه سمت راست بالای پست مورد نظر قرار دارد کلیک کنید.
  • مرحله ۴: اکنون می‌توانید گزینه «بایگانی / archive» را مشاهده کنید.
  • مرحله ۵: در آخر، روی این گزینه کلیک کنید تا پست در حساب شما پنهان شود.

خارج کردن پست‌ها از حالت پنهان

همچنین می‌توانید با استفاده از قابلیت unarchive پست‌های مخفی شده در اینستاگرام را به حالت عادی بازگردانید. در واقع با این حرکت پست شما دوباره قابل مشاهده می‌شود.

  • مرحله ۱: اپلیکیشن اینستاگرام را روی گوشی هوشمند خود باز کنید و سپس به پروفایل خود بروید.
  • مرحله ۲: اکنون روی سه خطی که در گوشه سمت راست بالا قرار گرفته ضربه بزنید.
  • مرحله ۳: سپس روی گزینه «archive» کلیک کنید و در این روش می‌توانید پستی را که قبلا پنهان کرده اید مشاهده کنید.
  • مرحله ۴: پس از آن، باید پست خود را باز کنید و روی گزینه سه نقطه کلیک کنید.
  • مرحله ۵: در این صورت گزینه‌ای به نام «shown on profile» را خواهید دید.
  • مرحله ۶: در آخر، روی این گزینه ضربه بزنید تا پست به صفحه شخصی شما بازگردد.

اگر می‌خواهید پست را برای همیشه حذف کنید، باید روی گزینه «delete» که در پایین گزینه «shown on profile» قرار دارد کلیک کنید.


مخفی کردن استوری اینستاگرام

بعضی از فالوور های پیج شما حتما افراد مهمی هستند که لازم است شریک لحظه های شاد یا حتی ناراحت کننده شما باشند که با اشتراک استوری، از وضعیت شما با خبر می شوند. زمانی که استوری را ارسال می کنید برای مخفی کردن استوری اینستاگرام مراحل زیر را طی کنید:

  • برنامه اینستاگرام را باز کنید.
  • به تب اکانت خود بروید.
  • سه نوار افقی به معنی منو در بالای سمت راست قرار دارد. روی آن کلیک کنید. 
  • به قسمت تنظیمات بروید.
  • قسمت privacy را کلیک کنید و روی گزینه story ضربه بزنید.
  • در قسمت هاید استوری (hide story) لیست فالوور ها را می بینید.
  • حالا برای پنهان کردن story اینستاگرام افراد را انتخاب کنید.
  • بعد از انتخاب افراد مورد نظر روی گزینه Done در بالای صفحه کلیک کنید.

لازم به ذکر است که مخفی کردن استوری اینستاگرام باعث می شود افراد منتخب لایو شما را نبینند اما به پست و پروفایل شما دسترسی دارند. اگر قصد داشتید که افراد را از هاید استوری خارج کنید، مراحل مذکور در بالا را طی کنید و فقط تیک آبی رنگ را از رو به روی اسم افراد منتخب بردارید و دوباره گزینه Done را انتخاب کنید.

هاید اینستا


روش دوم برای هاید استوری

مسیر دوم هاید استوری تفاوت زیادی با مسیر گفته شده ندارد و فقط در مراحل ابتدایی متفاوت است. به این صورت که:

  • برنامه اینستاگرام را باز کنید.
  • در قسمت بالای صفحه your story را انتخاب کنید.
  • به قسمت تنظیمات بروید.
  • گزینه story را انتخاب کنید.
  • در قسمت هاید استوری (hide story) لیست فالوور ها را می بینید.
  • حالا برای پنهان کردن story اینستاگرام افراد را انتخاب کنید.
  • بعد از انتخاب افراد مورد نظر روی گزینه Done در بالای صفحه کلیک کنید.

با توجه به این که هاید استوری باعث می شود افراد منتخب به استوری هایی که قبلا در پیج هایلایت شده اند دسترسی نداشته باشند.

هاید اینستا

اگر می خواهید افرادی را که برای هاید استوری انتخاب کردید از روی استوری های هایلایت شده متوجه نشوند که آنها را هاید کرده اید، ( زیرا در صورتی که استوری را برای افرادی هاید کنید، هایلایت های شما برای آنها نمایش داده نمی شوند.) می توانید آن ها را هاید نکنید و از طریق close friend استوری مورد نظر خود را را نشر دهید. به این صورت که:

  • در اینستاگرام به قسمت تب اکانت خود بروید.
  • روی سه نوار افقی در قسمت بالای صفحه است کلیک کنید.
  • گزینه close friends را انتخاب کنید.
  • حالا افرادی را که دوست دارید استوری شما را ببینند یا به عبارتی جزء لیست کلوز فرند شما باشند را انتخاب کنید.
  • در آخر روی گزینه Done ضربه بزنید.
  • سپس در مرحله آخر ارسال استوری در پایین صفحه گزینه close friends را که با علامت سبز مشخص شده انتخاب کنید.

Close friends در لغت فارسی به معنی دوستان صمیمی است که ترفند کمکی اینستاگرام برای هاید استوری محسوب می شود.


عمل عکس هاید استوری

در واقع هر عملی عکس العملی نیز دارد. شاید جالب باشه اما همانطور که می توانید با هاید استوری، استوری خود را از بعضی افراد مخفی کنید، می توانید کاری کنید که استوری بقیه را نبینید بدون این که آن ها شما را هاید کنند.

ممکن است در پیج خود کسانی را از روی تعارف فالوو کرده باشید و از مطالبی که به اشتراک می گذارد خوشتان نیاید یا شاید استوری بعضی ها تداعی خاطراتی باشد که تمایل ندارید ببینید. شما می توانید از قابلیت Mute story استفاده کنید.

Mute story

زمانی که شخص مورد نظر استوری را ارسال کرد:

  • روی پروفایل ضربه بزنید و نگه دارید.
  • گزینه mute یا بی صدا کردن را انتخاب کنید.
  • حالا mute story را انتخاب کنید.

توجه داشته باشید که استوری های این پیج فقط در صفحه اصلی پیج شما نیست، اما اگر به پیج شخص بروید می توانید استوری او را ببینید. و در بعضی از ورژن های اینستاگرام به این صورت است که پیجی را که mute کرده اید استوری آن در انتهای لیست تمامی استوری ها قرار می گیرد و شما با رفتن به انتهای لیست می توانید استوری را ببینید.

هاید اینستا

Un mute

  • به پیجی که آن را mute کرده اید بروید.
  • در زیر بیوگرافی گزینه Following را انتخاب کنید.
  • گزینه mute را به un mute تبدیل کنید.

نکته آخر این است که اگر در نهایت از هاید استوری، close friend و mute کردن بعضی افراد خسته شدید وقتش رسیده به راه خلاصی فکر کنید.

باز هم اینستاگرام برنامه محبوب برای شما گزینه دارد، می توانید به طور کلی شخص را unfollow و remove کنید در واقع این کار به معنی قطع رابطه کلی نیست و فقط شما را از آن چه آزار دیده اید دور می کند.

شرکت طراحی سایت برندتیک

شرکت برندتیک با بیش از 10 سال تجربه در زمینه طراحی و پشتیبانی انواع وبسایت در خدمت شما عزیزان می‌باشد و می‌توانید برای طراحی وبسایت با ما تماس بگیرید.

این شرکت تمام وبسایت ها را با بالاترین کیفیت و در سریع ترین زمان ممکن آماده می‌کند.

شما می‌توانید برای مشاوره تلفنی رایگان و کسب اطلاعات بیشتر درباره خدمات ما و همچنین استعلام قیمت طراحی سایت همین حالا با ما تماس بگیرید:

60 36 44 40 021

, , , , , , , , ,
نوشتهٔ پیشین
10 حقیقت جالبی که باید از لینکدین بدانید
نوشتهٔ بعدی
مخفی کردن لایک و بازدید در اینستاگرام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست