بلاک کردن کاربران در اینستاگرام و نحوه مشاهده لیست افراد بلاک شده

دسته بندی نشده

گاهی اوقات ممکن است کاربرانی به دایرکت شما مراجعه کرده و با ارسال پیام های نامرتبط باعث ناراحتی شما شوند . در این مواقع بهترین راه کار بلاک کردن آن شخص میباشد .

وقتی شخصی را در اینستاگرام مسدود می کنید ، دیگر نمی توانید پست های آن شخص را مشاهده کنید ، و همچنین او قادر به تعامل با پروفایل شما نخواهد بود.

اگر همیشه بخواهید این تصمیم را معکوس کنید ، می توانید در هر زمان شخصی را در اینستاگرام از حالت انسداد خارج یا Unblock کنید.

برای دیدن ادامه مطالب با برندتیک همراه باشید.


بلاک کردن کاربران در اینستاگرام و نحوه مشاهده لیست افراد بلاک شده

اگر میخواهید یک کاربر را از دایرکت بلاک کنید کافیست :

  • وارد دایرکت شده و چت مورد نظر را انتخاب کنید
  • روی پروفایل کاربر زده

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

  • در پروفایل کاربر مورد نظر 3 نقطه بالای صفحه را زده
  • سپس گزینه Block را انتخاب کنید

 کردن کاربران در اینستاگرام

نکته : برای بلاک کردن صفحه اشخاص یا شرکت ها کافیست وارد پروفایل آن ها شده و همانند روش بالا گزینه Block را انتخاب کنید.


نحوه مشاهده لیست افراد بلاک شده

  • از بخش پروفایل 3 خط بالای صفحه را زده
  • از پایین صفحه گزینه Settings را انتخاب کنید
  • در تنظیمات اینستاگرام گزینه Privacy را زده

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

  • در مرحله بعد گزینه blocked Account را زده
  • در این بخش تمام افرادی که شما آنها را بلاک کرده اید مشاهده خواهید کرد
  • برای خارج کردن هر یک از آن ها کافیست گزینه Unblock کنار پروفایل را انتخاب کنید

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

نکته : در لیست بالا فقط افرادی که شما آنها را بلاک کرده اید نمایش داده خواهند شد و اگر یکی از آن ها نیز شما را بلاک کرده باشد پروفایلش در این لیست نمایش داده نخواهد شد.


 Unblock شخصی در اینستاگرام از پروفایل اینستاگرام خود

آسانترین راه برای از بلاک درآوردن شخصی با مراجعه به پروفایل اینستاگرام آن شخص است. این کار چه در استفاده از برنامه اینستاگرام برای آیفون و چه برای اندروید یا Instagram در وب باشد ، یکسان می باشد.

حتی اگر شخصی را مسدود کرده باشید ، هنوز هم می توانید نمایه آنها را جستجو کنید و در هر زمان از آن بازدید کنید. بنابراین ، ابتدا نمایه مورد نظر خود را برای از بلاک درآوردن باز کنید.

به جای دکمه “Follow” یا “Follow” ، دکمه “Unblock” را مشاهده خواهید کرد. روی آن ضربه بزنید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

در کادر تأیید دوباره روی “Unblock” ضربه بزنید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

اینستاگرام به شما خواهد گفت که نمایه مسدود نشده است ، و می توانید در هر زمان مجدداً آن را مسدود کنید؛ روی “رد کردن” ضربه بزنید شما هنوز هیچ پستی را در نمایه آن شخص مشاهده نخواهید کرد تا زمانی که صفحه را به سمت پایین بکشید و صفحه را تازه کنید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

 

شرکت طراحی سایت برندتیک

شرکت برندتیک با بیش از 10 سال تجربه در زمینه طراحی و پشتیبانی انواع وبسایت در خدمت شما عزیزان می‌باشد و می‌توانید برای طراحی وبسایت با ما تماس بگیرید.

این شرکت تمام وبسایت ها را با بالاترین کیفیت و در سریع ترین زمان ممکن آماده می‌کند.

شما می‌توانید برای مشاوره تلفنی رایگان و کسب اطلاعات بیشتر درباره خدمات ما و همچنین استعلام قیمت طراحی سایت همین حالا با ما تماس بگیرید:

60 36 44 40 021

, , , , , , ,
نوشتهٔ پیشین
تماس تصویری اینستاگرام
نوشتهٔ بعدی
طراحی سایت با CMS

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست